Închide

Conectează-te la contul tău

Categorie : Înapoi

Parasolar cu pantă dublă DOUBLE

  • Marca : Gaviota | Zsozo

Copertina noastră cu pantă dublă se compune din două copertine identice montate pe cele două laturi ale unei structuri de susținere. Poate fi construită atât din copertine SOLAR, cât și din copertine de tip BOX. În cazul copertinelor SOLAR, acoperirea maximă este de 63 m2  , în timp ce în cazul copertinelor BOX, acoperirea maximă este de 36 m2 . Copertinele de acest tip pot fi plasate și una după alta, însă este necesar un spațiu cel puțin 10 cm între două structuri consecutive. Poate constitui alegerea potrivită pentru terase ale unor case particulare, birouri, cafenele, restaurante. Picioarele...

Citește mai mult

Copertina noastră cu pantă dublă se compune din două copertine identice montate pe cele două laturi ale unei structuri de susținere. Poate fi construită atât din copertine SOLAR, cât și din copertine de tip BOX. În cazul copertinelor SOLAR, acoperirea maximă este de 63 m2  , în timp ce în cazul copertinelor BOX, acoperirea maximă este de 36 m2 . Copertinele de acest tip pot fi plasate și una după alta, însă este necesar un spațiu cel puțin 10 cm între două structuri consecutive. Poate constitui alegerea potrivită pentru terase ale unor case particulare, birouri, cafenele, restaurante. Picioarele structurii de susținere se poziționează în mijlocul terasei.

Sistemul de umbrire poate fi comandat cu acționare manuală, dar și motorizat, dacă este necesar. În cazul acționării electrice, se poate opta pentru un întrerupător standard, o telecomandă, dar acționarea se poate realiza și prin comenzi vocale. Cu sistemul de automatizare a locuinței Tahoma® de la Somfy, produsul poate deveni o parte integrantă a casei dvs. inteligente, controlat prin intermediul aplicației mobile proprii de la Somfy. Copertina motorizată se va deschide la lumina soarelui datorită unui senzor de lumină și se va închide automat în caz de ploaie și vânt datorită unui senzor de vânt și ploaie.

Copertinele noastre cu pantă dublă sunt fabricate pe linia de producție profesională proprie a S.C. ZSOZO S.R.L., cu mașini de cusut industriale, sub supravegherea personalului nostru de producție calificat. Materia primă pentru structură  este furnizată de GAVIOTA din Spania, iar materialul textil este livrat de diverși furnizori italieni.

Produsele furnizate de compania noastră nu sunt atrăgătoare doar datorită calității lor, ci și datorită serviciilor superioare oferite împreună cu ele. Întrucât compania noastră produce și comercializează produse de calitate, în garanție sunt necesare foarte puține reparații, produsele având o durată de viață lungă. În cazul unei defecțiuni sau deteriorări, din moment ce produsul este fabricat de noi, putem remedia problema în cel mai scurt timp, fără a întâmpina probleme în ceea ce privește furnizarea pieselor de schimb. Pe lângă toate acestea, S.C. ZSOZO SRL. oferă și un contract anual de întreținere, care contribuie la reducerea la minimum a riscului de defectare.

Citește mai puțin

Închide

Cerere de ofertă


mm
mm