Închide

Conectează-te la contul tău

Rulou APPARENT

  • Marca : Aluprof | Zsozo

APPARENT - rulouri exterioare aplicate

Gama de aplicații a rulourilor APPARENT, cunoscute în general sub denumirea de rulouri exterioare aplicate, acoperă un spectru larg. Acestea sunt potrivite pentru clădiri vechi și noi deopotrivă. Pot fi instalate pe toate tipurile de ferestre după finisarea fațadei clădirii. Componentele principale ale rulourilor pot fi realizate fie din aluminiu, fie din plastic, în conformitate cu cerințele clientului. Rulourile din plastic pot constitui o alegere excelentă din punctul de vedere al rentabilității, dar unele dintre caracteristicile acestora sunt inferioare celor din aluminiu. Rulourile din aluminiu sunt, de asemenea, superioare celor...

Citește mai mult

APPARENT - rulouri exterioare aplicate

Gama de aplicații a rulourilor APPARENT, cunoscute în general sub denumirea de rulouri exterioare aplicate, acoperă un spectru larg. Acestea sunt potrivite pentru clădiri vechi și noi deopotrivă. Pot fi instalate pe toate tipurile de ferestre după finisarea fațadei clădirii. Componentele principale ale rulourilor pot fi realizate fie din aluminiu, fie din plastic, în conformitate cu cerințele clientului. Rulourile din plastic pot constitui o alegere excelentă din punctul de vedere al rentabilității, dar unele dintre caracteristicile acestora sunt inferioare celor din aluminiu. Rulourile din aluminiu sunt, de asemenea, superioare celor din plastic în ceea ce privește rezistența culorilor și durabilitatea.

Avantajul acestor rulouri constă în proprietățile lor excelente de izolare fonică și termică. Datorită proprietăților lor de retenție a căldurii în timpul iernii și de reprimare a căldurii în timpul verii, acestea contribuie la menținerea unei temperaturi ideale. În plus, acestea protejează ferestrele și ușile împotriva intemperiilor, reduc impactul razelor UV, creează o senzație de siguranță, dispunând și de o funcție de întunecare. Datorită gamei largi de culori disponibile, cu ajutorul rulourilor aveți chiar și posibilitatea de a schimba aspectul exterior al clădirii dumneavoastră. Rulourile sunt compatibile cu celelalte produse ale noastre, putând fi comandate, prin urmare, chiar și cu plasă antiinsecte integrată.

În ceea ce privește acționarea, aceasta poate fi manuală sau electrică. În cazul acționării electrice, se poate opta pentru un întrerupător standard, o telecomandă, dar acționarea se poate realiza și prin comenzi vocale. Cu sistemul de automatizare a locuinței Tahoma® de la Somfy, produsul poate deveni chiar și o parte integrantă a casei dvs. inteligente, controlat prin intermediul aplicației mobile de la Somfy. Datorită automatizării, ruloul poate fi setat să se deschidă și să se închidă automat în momentul în care Soarele răsare, respectiv apune sau la orice oră dorită.

Rulourile APPARENT sunt fabricate pe linia de producție profesională proprie a S.C. ZSOZO S.R.L., sub supravegherea unor angajați calificați, materia primă fiind furnizată de ALUPROF din Polonia de mai mulți ani.

Produsele furnizate de compania noastră nu sunt atrăgătoare doar datorită calității lor, ci și datorită serviciilor superioare oferite împreună cu ele. Întrucât compania noastră produce și comercializează produse de calitate, în garanție sunt necesare foarte puține reparații, produsele având o durată de viață lungă. În cazul unei defecțiuni sau deteriorări, din moment ce produsul este fabricat de noi, putem remedia problema în cel mai scurt timp, fără a întâmpina probleme în ceea ce privește furnizarea pieselor de schimb. Pe lângă toate acestea, S.C. ZSOZO SRL. oferă și un contract anual de întreținere, care contribuie la reducerea la minimum a riscului de defectare.

 

Citește mai puțin

Închide

Cerere de ofertă


mm
mm