Închide

Conectează-te la contul tău

Perdea industrială de izolare termică

  • Marca : Zsozo

Recomandăm utilizarea perdelelor industriale de izolare termică în primul rând în acele spații în care trecerea liberă trebuie asigurată, însă diferența de temperatură dintre cele două zone afectate este semnificativă. Tipul materialului, grosimea și dimensiunile pot fi selectate în funcție de nevoile dumneavoastră. Benzile din PVC de înaltă rezistență se închid bine și se deschid doar până la lățimea vehiculului sau a încărcăturii. Pierderile termice pot fi reduse la minim chiar și în condiții de trafic intens. Fabricate din material transparent de înaltă calitate, perdelele îmbunătățesc condițiile de iluminare și reduc costurile aferente. Potrivite pentru utilizarea în industria...

Citește mai mult

Recomandăm utilizarea perdelelor industriale de izolare termică în primul rând în acele spații în care trecerea liberă trebuie asigurată, însă diferența de temperatură dintre cele două zone afectate este semnificativă. Tipul materialului, grosimea și dimensiunile pot fi selectate în funcție de nevoile dumneavoastră. Benzile din PVC de înaltă rezistență se închid bine și se deschid doar până la lățimea vehiculului sau a încărcăturii. Pierderile termice pot fi reduse la minim chiar și în condiții de trafic intens. Fabricate din material transparent de înaltă calitate, perdelele îmbunătățesc condițiile de iluminare și reduc costurile aferente. Potrivite pentru utilizarea în industria alimentară sau farmaceutică, precum și în spații de congelare.

Perdelele noastre industriale de izolare termică sunt fabricate pe linia de producție profesională proprie a S.C. ZSOZO S.R.L., sub supravegherea personalului nostru de producție calificat.

Produsele furnizate de compania noastră nu sunt atrăgătoare doar datorită calității lor, ci și datorită serviciilor superioare oferite împreună cu ele. Întrucât compania noastră produce și comercializează produse de calitate, în garanție sunt necesare foarte puține reparații, produsele având o durată de viață lungă. În cazul unei defecțiuni sau deteriorări, din moment ce produsul este fabricat de noi, putem remedia problema în cel mai scurt timp, fără a întâmpina probleme în ceea ce privește furnizarea pieselor de schimb. Pe lângă toate acestea, S.C. ZSOZO S.R.L. oferă și un contract anual de întreținere, care contribuie la reducerea la minimum a riscului de defectare.

Citește mai puțin

Închide

Cerere de ofertă