Cine suntem noi?

Cu peste trei decenii în urmă, în 1993, am început călătoria noastră, inițial ocupându-ne de comercializarea roletelor interioare și rulourilor exterioare. De-a lungul anilor, am trecut prin multe schimbări, dar un lucru a rămas constant: angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clienților.

Astăzi, cu peste 30 de ani de experiență în spate, suntem mândri să fim la dispoziția clienților noștri, fie că este vorba de producția, instalarea sau vânzarea sistemelor de umbrire. În gama noastră de produse, fiecare poate găsi soluția ideală: jaluzele, perdele verticale, rolete, rulouri, parasolare, pereți anti-vânt, jaluzele și umbrire exterioară. Dar nu ne ocupăm doar de umbrire! Oferim și instalăm porți de garaj, uși metalice, precum și uși utilizate în domeniul medical și farmaceutic. În domeniul motoarelor și controlerelor, oferim soluții excelente, chiar și pentru structuri metalice produse de noi.

În spatele produselor și serviciilor noastre de calitate se află mărci recunoscute la nivel internațional. Suntem mândri să reprezentăm oficial mărci de top la nivel mondial și european, precum Hörmann, Hella, Somfy, Metaflex și Gaviota.