1 din 5

Ușile de garaj secționate se deschid vertical și se așează economic sub tavan. Datorită acestui principiu de bază, oferă spațiu maxim în fața și în interiorul garajului. Ușile de garaj secționate pot fi instalate în orice deschidere de garaj și oferă o lățime suplimentară pentru trecere. Permiteți-vă acest confort.

CONFORT INTELIGENT ÎN UTILIZARE

Simplu, în siguranță și confortabil, puteți opera acționarea porții de garaj și a porții de curte, acționarea ușii, mecanismul de blocare al ușii de intrare, luminile și alte dispozitive, fie cu un telecomandă manuală, un buton de radio sau de pe smartphone.

IZOLAȚIE TERMICĂ EFICIENTĂ

Dacă garajul și casa formează o singură unitate constructivă, este întotdeauna recomandat să alegeți o ușă de garaj bine izolată. Cu conexiunea ThermoFrame de la Hörmann, proprietățile de izolare termică deja foarte bune ale ușii LPU pot fi îmbunătățite și mai mult. Conexiunea opțională ThermoFrame este disponibilă pentru toate ușile secționate Hörmann.

CONSTRUCȚIE DE SECURITATE CERTIFICATĂ RC2

Pe lângă protecția împotriva ridicării, care este disponibilă ca dotare standard și care blochează și protejează automat ușa împotriva ridicărilor neautorizate, ușa de garaj secționată LPU 67 Thermo este de asemenea disponibilă ca dotare standard, iar LPU 42, ușile pietonale și ușile secundare sunt disponibile opțional cu o construcție de securitate certificată RC2.

MATCHCOLOR

Cu culorile armonizate ale ușilor de garaj secționate, ușilor de intrare, ușilor secundare și ușilor din oțel, puteți crea o armonie perfectă de culori în casa dvs.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact