Cortina de vânt este recomandată în primul rând pentru terasele  unor locuințe particulare sau restaurante. Coborâtă în fața teraselor și balcoanelor, oferă protecție împotriva rafalelor neplăcute de vânt și a condițiilor meteorologice nefavorabile

POATE FI COMANDAT CU MATERIAL TRANSPARENT

Datorită materialului transparent, nu obstrucționează vederea și nu creează o senzație de închidere în timpul utilizării. În același timp, protejează împotriva brumei, vântului și ploii, astfel încât vremea să nu limiteze utilizarea locului nostru preferat de pe terasă.

ACCESORIU STILAT

Produsul este din aluminiu, iar elementele structurale pot fi vopsite în culoarea dorită la cerere. Montarea se poate face atât pe perete cât și în cadru.

POATE DEVENI PARTE DIN CASA INTELIGENTĂ

Din punct de vedere al operării, poate fi comandat atât cu funcționare manuală cât și motorizată. În cazul funcționării motorizate, poate fi comandat cu întrerupător simplu, telecomandă sau chiar control vocal. Cu sistemul inteligent de casă SOMFY Tahoma®, produsul poate deveni o parte integrantă a casei noastre, controlul realizându-se prin aplicația mobilă proprie SOMFY.

PRODUCȚIE PROPRIE, SERVICIU RAPID

Producția produsului se face pe linia de producție profesională proprie a ZSOZO Ltd., de către angajați calificați în acest domeniu. Materia primă este furnizată de compania Gaviota din Spania.

Collapsible content

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact