ZSOZO  stă la dispoziția clienților săi în calitate de distribuitor oficial al HELLA Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH în România. Cooperarea strânsă în calitate de partener oficial înseamnă că comenzile pot fi onorate într-un interval de timp foarte scurt și, în cazul unei defecțiuni sau deteriorări, piesele de schimb pot fi furnizate mai rapid.

CONTROLUL LUMINII INTERIOARE

Jaluzelele oferă mai mult decât o simplă închidere. Permit reglarea luminii naturale în funcție de nevoi, asigurând intimitatea în spațiile de locuit. De asemenea, creează un mediu de lucru ideal pentru creșterea productivității. Jaluzelele conferă o aparență modernă locuinței dvs., oferind în același timp o soluție practică pentru controlul luminii.

PROTECȚIE TERMICĂ

Jaluzelele nu ajută doar la controlul luminii. Ele reglează eficient clima camerei prin reflectarea căldurii soarelui. Pe lângă aceasta, oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor

MULTE POSIBILITĂȚI DE APLICARE

Produsul este extrem de versatil și poate fi utilizat în multe situații. Este alegerea perfectă pentru apartamente, creând un mediu confortabil. Este ideal și pentru clădiri de birouri, unde condițiile de lumină adecvate sunt esențiale. Se potrivește excelent și pentru umbrirea halelor industriale, garantând desfășurarea neîntreruptă a activităților. Indiferent de mediul în care este utilizat, produsul satisface toate cerințele

INSTALARE SIMPLĂ - ORICÂND

Instalarea produsului la locul destinat este simplă și rapidă. Metoda de montare este ideală atât pentru clădiri noi, cât și pentru cele vechi. Instalarea ulterioară se poate realiza fără probleme. Flexibilitatea produsului permite adaptarea la diferite medii de construcție. Calitatea și durabilitatea sunt garantate în timpul instalării.

PARTE A CASEI TALE INTELIGENTE

Produsul poate fi comandat cu funcționare manuală sau motorizată. Pentru varianta motorizată, puteți alege între un întrerupător tradițional, telecomandă sau chiar control vocal. Integrând sistemul inteligent SOMFY Tahoma®, produsul devine o parte esențială a casei noastre. Controlul se realizează simplu, prin aplicația mobilă SOMFY. Astfel, produsul nu oferă doar funcționalitate, ci și o soluție modernă și inovatoare.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact