Calitatea HÖRMANN nu se reflectă doar în fiabilitate și durabilitate, ci și în gama variată de produse cu care lucrăm, precum ușă secțională industrială, uși rapide industriale, rampe de încărcare, uși de tip rulou și grilaje de securitate industriale, precum și poartă glisantă rezistentă la foc. Experiența noastră de 30 de ani la ZSOZO consolidează această calitate, asigurându-vă soluții perfecte pentru nevoile dvs. industriale.

UȘĂ SECȚIONALĂ INDUSTRIALĂ

Ușile secționate se deschid vertical, astfel încât spațiul din fața și din spatele ușii rămâne liber. Elementele ușii deschise stau orizontal sub tavan, vertical deasupra deschiderii sau în poziție înclinată, urmând linia acoperișului. Ușile secționate reprezintă soluția ideală pentru închiderea halelor luminoase cu fațade din sticlă și cu cupole de iluminat, deoarece lamelele individuale sunt colectate una după alta în poziție verticală, în spatele arcei.

UȘI RAPIDE INDUSTRIALE

Ușile rapide Hörmann optimizează traficul în interior și exterior, îmbunătățesc clima spațiului interior și economisesc energie. În gama de produse Hörmann, puteți găsi uși cu deschidere verticală și orizontală, uși transparente, cu panouri flexibile, combinate cu uși secționate și rulouri, precum și uși spiralate robuste și ușor de întreținut, cu profile din aluminiu cu suprafață netedă.

TECHNICĂ DE ÎNCĂRCARE

Compensatoarele de rampă Hörmann reprezintă o soluție bine gândită pentru echilibrarea precisă a diferențelor dintre diferitele înălțimi ale camioanelor și rampe. Astfel, încărcătura poate fi mutată orizontal în camion sau descărcată din acesta.

UȘI DE TIP RULOU ȘI GRILAJE DE SECURITATE INDUSTRIALE

Rulourile și grilajele Hörmann din aluminiu și oțel sunt deosebit de economice datorită structurii lor simple și a numărului redus de componente. Aceste ferestre s-au dovedit a fi foarte eficiente de-a lungul anilor în funcționare zilnică. Rulourile și grilajele ocupă foarte puțin spațiu deasupra deschiderii, deoarece se rulează complet în spatele arcului.

POARTĂ GLISANTĂ REZISTENTĂ LA FOC

Hörmann furnizează soluții fiabile de porți culisante, adecvate pentru încărcătura de foc, care satisfac condițiile operaționale și de risc, în variante cu 1 sau 2 canaturi. Structurile rezistente la foc au fost testate conform standardului DIN 4102, calitatea lor este verificată în mod constant de institutul de testare a materialelor din Braunschweig și sunt autorizate de Institutul German de Tehnologie a Construcțiilor (DIBt).

BARIERELE

Barierele asigură controlul accesului pentru intrări și ieșiri până la o lățime de 10 metri. Sunt potrivite pentru utilizare frecventă și îndeplinesc cerințele de securitate ridicate.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact