ZSOZO  stă la dispoziția clienților săi în calitate de distribuitor oficial al HELLA Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH în România. Cooperarea strânsă în calitate de partener oficial înseamnă că comenzile pot fi onorate într-un interval de timp foarte scurt și, în cazul unei defecțiuni sau deteriorări, piesele de schimb pot fi furnizate mai rapid.

STILAT ȘI UTIL

Nenumăratele culori și forme ale pânzelor le transformă în adevărate puncte de atracție ale arhitecturii moderne și designului fațadelor. Aceste umbrire protejează mari suprafețe de ferestre de soare, asigurând astfel o temperatură plăcută chiar și în căldura mare a verii.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Printre principalele sale avantaje se numără consumul extrem de redus de energie, ceea ce îl face o opțiune mult mai economică în zilele toride de vară, comparativ cu utilizarea constantă a unui sistem de aer condiționat.

CONTROL INTELIGENT

Din punct de vedere al controlului, poate fi comandat cu funcționare manuală sau motorizată. În cazul funcționării motorizate, poate fi comandat cu un întrerupător simplu, cu telecomandă sau chiar cu control vocal. Cu sistemul inteligent pentru casă SOMFY Tahoma®, produsul poate deveni o parte integrantă a casei noastre, controlul realizându-se prin aplicația mobilă proprie SOMFY.

MULTE POSIBILITĂȚI DE APLICARE

Produsul este extrem de versatil și poate fi utilizat în multe situații. Este alegerea perfectă pentru apartamente, creând un mediu confortabil. Este ideal și pentru clădiri de birouri, unde condițiile de lumină adecvate sunt esențiale. Se potrivește excelent și pentru umbrirea halelor industriale, garantând desfășurarea neîntreruptă a activităților. Indiferent de mediul în care este utilizat, produsul satisface toate cerințele.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact