Kik vagyunk mi?

Több mint három évtizeddel ezelőtt, 1993-ban kezdtük meg utunkat, kezdetben belső és külső árnyékolók kereskedelmével foglalkoztunk. Az évek során sok változáson mentünk keresztül, de egy dolog állandó maradt: elkötelezettségünk a minőség és az ügyfelek elégedettsége iránt.

Ma, több mint 30 év tapasztalattal a hátunk mögött, büszkén állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó árnyékolástechnikai rendszerek gyártásáról, telepítéséről vagy értékesítéséről. Termékkínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást: zsaluziák, szallagfüggönyök, roletták, redőnyök, napellenzők, szélvédő falak, külső árnyékolók és redőnyök.

De nem csak árnyékolással foglalkozunk! Garázskapukat, fém ajtókat, valamint az orvosi és gyógyszeripari területen használt ajtókat is telepítünk és kínálunk. A motorok és vezérlők terén kiváló megoldásokat kínálunk, még a saját gyártású fém szerkezetekhez is.

Minőségi termékeink és szolgáltatásaink mögött nemzetközi szinten elismert márkák állnak. Büszkék vagyunk arra, hogy világ- és európai szinten vezető márkákat, mint a Hörmann, Hella, Somfy, Metaflex és Gaviota hivatalosan képviselünk.