• SZAKMAI TANÁCSADÁS

  Munkatársaink teljeskörű szaktanácsadást biztosítanak személyesen, telefonon és online. Felmerülő igényekre gyors és ingyenes válaszok. Hívjon minket a +40 744 800 804 telefonszámon, írjon nekünk az office@zsozo.ro e-mail címre vagy keressen minket a ZSOZO facebook oldalán.

 • SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK

  Miután megtörtént a szaktanácsadás és munkatársaink felmérték az Ön igényeit, a megszerzett információk alapján személyre szabott ajánlatot készítenek. Ennek elkészültével Ön megismerheti az új termék árát, valamint tájékozódhat az egyéb kapcsolódó szolgáltatásokról is. Kollégáink szükség esetén további információkat szolgáltatnak, illetve igény esetén az árajánlat módosítására is sor kerülhet.

 • MÉRÉSEK ÉS HELYSZÍN ELLENŐRZÉS

  Cégünk a nagyobb volumenű projektek esetén kiegészítő szolgáltatásokat is biztosít. Ha az ügyfél visszajelzése alapján az építkezési terep elkészült, vállalkozásunk ingyenes terepszemlét biztosít. Így szakképzett kollégáink a szerelés előtt leellenőrzik az építkezési helyszínt és minden szükséges információval ellátják az illetékest, hogy a szerelés helyszíne optimális legyen.

 • SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS

  Karbantartási szerződést az ipari és a magán szektorban is minden általunk gyártott és szerelt termék esetében vállalunk, melynek részleteiről kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek. Mindezek mellett intervenciós szolgáltatás is rendelhető (sürgősségi kiszállás) az ország egész területére!

1 / 4

Kapcsolat