A ZSOZO, mint a HELLA Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH hivatalos disztribútora, készen áll ügyfelei kiszolgálására. Mint hivatalos partnerünkkel való szoros együttműködés eredményeként, képesek vagyunk a megrendeléseket gyorsan teljesíteni, és hibák vagy károsodások esetén az alkatrészek gyors szállítását biztosítani.

A BELSŐ FÉNYEK KONTROLLJA

A zsaluziák többet nyújtanak, mint csupán egy egyszerű napellenzés. Lehetővé teszik a természetes fény szükség szerinti szabályozását, biztosítva ezzel az otthoni magánélet védelmét. Emellett ideális munkakörnyezetet teremtenek, amely hozzájárul a produktivitás növeléséhez. A zsaluziák modern megjelenést kölcsönöznek otthonának, miközben praktikus megoldást nyújtanak a fény szabályozására.

TERMIKUS VÉDELEM

A redőnyök nem csak a fény szabályozásában segítenek. Hatékonyan szabályozzák a szoba klímáját a nap hőjének visszaverésével. Ezenkívül kiváló védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságok ellen.

SZÁMOS ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ez a termék rendkívül sokoldalú és számos helyzetben használható. Tökéletes választás lakásokba, ahol kényelmes környezetet teremt. Ideális irodaházakba is, ahol a megfelelő fényviszonyok létfontosságúak. Nagyszerűen alkalmazható ipari csarnokok árnyékolására is, biztosítva a zavartalan tevékenységek folytatását. A termék minden környezetben kielégíti a felhasználói igényeket.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A termék könnyen és gyorsan telepíthető a kívánt helyre. A felszerelési eljárás mind új, mind régi épületekhez ideális. Az utólagos integrálás zökkenőmentesen megoldható. A termék adaptabilitása lehetővé teszi, hogy különféle építési környezetekhez igazodjon. A telepítéskor a minőség és az élettartam biztosított.

AZ OKOSOTTHONOD RÉSZE

Az intelligens SOMFY Tahoma® rendszer integrálásával a termék létfontosságú részévé válik otthonunknak. Az irányítás egyszerű, a SOMFY mobilalkalmazás segítségével történik. Így a termék nem csak funkcionalitást nyújt, hanem modern és innovatív megoldást is kínál.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat