A ZSOZO saját, professzionális, magas minőségű termelési vonalán készíti a belső árnyékolókat, ahol a specializált munkatársak biztosítják a termékek kiváló minőségét. A belső árnyékolók nemcsak javítják otthona esztétikáját, hanem praktikus funkcióikkal hozzájárulnak a kényelemhez is, legyen szó kézi vagy motoros működtetésről. Emellett széles színválasztékban kaphatóak és többféleképpen szerelhetőek fel, akár az ablakra, a falra vagy a mennyezetre.

FARELUXA

A fareluxáink klasszikus és folyamatosan fejlődő elemei termékpalettánknak, melyek a retro stílus és a modern igények ötvözetéből születtek. Fa lamelláink több méretben kaphatóak, 25-től 50 mm-ig. Ez a termék ma is nagyon népszerű, mivel jól meghatározott dizájnt kölcsönöz otthonának.

DAY & NIGHT ROLETTÁK

A Day & Night roletták elsősorban nagyobb üvegfelületek árnyékolására ajánlottak, de egyedi ablakokon is nagyon jól mutatnak. Ablakra, falra vagy mennyezetre szerelhetőek, és széles színválasztékban érhetőek el. SEMI-CASETTE tokkal kaphatóak, amely frontális védelmet nyújt, vagy teljesen zárt CASETTE tokkal.

PLISSE ROLETTA

Ajánljuk PLISSE rolóinkat mind egyszerű, mind tetőtéri ablakokhoz, a keretek közé szerelve. A különleges tervezésnek köszönhetően a termék több rögzített pozícióban állítható, ami megkönnyíti a beengedett fény mennyiségének és a láthatóság fokának szabályozását.

SZALAGFÜGGÖNY

A szalagfüggönyök használhatóak mind árnyékolásra, mind irodák és magánlakások dekorálására. Egy lamella szélessége 127 mm vagy 89 mm lehet. A lamellák függőlegesen helyezkednek el, alul egy súly feszíti őket. A termék széles választékban készülhet különböző szélességekben és magasságokban, az igényeknek megfelelően.

ROLETTA

A roletta egy diszkrét belső térbeli elem, amely árnyékolást és intimitást biztosít. Ablakra, falra vagy mennyezetre szerelhető, és széles színválasztékban kapható. Az egyik fő előnye az, hogy kiváló árnyékoló tulajdonságokkal rendelkezik, de kis helyet foglal el, akár a függöny mögött is. Emellett dekoratív megjelenést kölcsönöz és könnyen használható.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat