Kényelem a nap alatt

NAPELLENZŐ

A napellenző védelmet nyújt az UV-sugárzás és a váratlan esőzések ellen, kényelmet biztosítva a teraszon. Ideális otthonokhoz és kereskedelmi helyiségekhez.

Fedezd fel kínálatunkat

innovatív dizájn

BIOKLIMATIKUS PERGOLA

Ezek a szerkezetek automatikusan alkalmazkodnak az időjárási körülményekhez, szabályozzák a napfényt és a szellőzést, ezzel optimális mikroklímát teremtve. Tartós anyagokból készülnek, és modern tervezésükkel harmonikusan illeszkednek a környezetbe, növelve az ingatlan értékét.

Fedezd fel kínálatunkat

Modern és tartós

REDŐNYÖK

A redőnyök kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak. Védelmet nyújtanak a házat az időjárási viszontagságok és az UV-sugárzás ellen. Széles szín- és kiegészítőválasztékban kaphatóak.

Fedezd fel kínálatunkat

A belső fény szabályozása.

BELSŐ ÁRNYÉKOLÓK

A belső árnyékolás diszkrét, többféleképpen szerelhető fel, és széles színválasztékban érhető el. Kiváló árnyékolást biztosít, miközben kevés helyet foglal el. Díszíti az otthont és könnyen használható.

Fedezd fel kínálatunkat

Rovarok elleni védelem

SZÚNYOGHÁLÓK

Élvezd a friss levegőt zavartatás nélkül! A szúnyoghálóinkkal a rovarok kint maradnak, miközben te nyugodtan pihenhetsz. Válaszd a minőségi védelmet az otthonod számára!

Fedezd fel kínálatunkat

Árnyékolás stílusosan

ZSALUZIÁK

A zsaluziák, más néven külső lamellás árnyékoló rendszerek, használhatóak magánlakások, irodaházak vagy ipari csarnokok árnyékolására.

Fedezd fel kínálatunkat

Győztes dizájn

HOMLOKATI VÁSZONÁRNYÉKOLÓK

A számtalan színben és formában kapható vásznak a modern építészet és a homlokzatkialakítás valódi fénypontjaivá teszik őket.

Fedezd fel kínálatunkat

Minőség, mindennap

GARÁZSKAPUK

Maximalizáld az energiahatékonyságot és a biztonságot! Hörmann garázskapuink innovatív technológiával és kiváló hőszigeteléssel vannak felszerelve. Válaszd az iparág vezetőjét a tartósság és a teljesítmény érdekében!

Fedezd fel kínálatunkat

A szél nem probléma többé

SZÉLFALAK

A teraszok és erkélyek előtt leengedve védelmet nyújt a kellemetlen széllökésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben.

Fedezd fel kínálatunkat

Maximalizált teljesítmény

IPARI TERMÉKEK

A HÖRMANN minősége garantálja a megbízhatóságot és tartósságot. Ezt erősíti meg a ZSOZO 30 éves tapasztalata. Így biztosítjuk a tökéletes minőséget.

Fedezd fel kínálatunkat

EZ MÁR A JELEN

OKOSOTTHON

Miért ne figyelnénk otthonunkat távolról is? Az okosotthon a tökéletes megoldás arra, hogy kikapcsoljunk egy elfelejtett lámpát, vagy leengedjünk egy redőnyt egy váratlan esős és szeles napon, hogy megakadályozzuk az otthonunk elárasztását, amíg hazaérünk.

Fedezd fel kínálatunkat