1 / 5

A szekcionált garázskapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékosan helyezkednek el a mennyezet alatt. Ez az alapelv maximális helyet biztosít a garázs előtt és a belsejében is. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázs nyílásba telepíthetőek, és extra széles átjárót biztosítanak.

INTELLIGENS MŰKÖDTETÉS

Egyszerűen, biztonságosan és kényelmesen kezelheti a garázskapuja működtetését, az ajtók működtetését, a bejárati ajtó zárrendszerét, a világítást és egyéb berendezéseket, akár kézi távirányítóval, vagy akár okostelefonról történő vezérléssel.

HATÉKONY HŐSZIGETELÉS

Ha a garázs és a ház egy épületként van kialakítva, érdemes jól szigetelt garázskaput választani. Az LPU ajtó hőszigetelési képességei a Hörmann ThermoFrame csatlakozással tovább fejleszthetők. Ez a ThermoFrame csatlakozás minden Hörmann szekcionált ajtó típushoz rendelhető.

RC2 MINŐSÍTÉSŰ BIZTONSÁGI KONSTRUKCIÓ

Az LPU 67 Thermo szekcionált garázskapu behatolás elleni védelemmel van ellátva, ami szabványként rendelkezésre áll, automatikusan zárja és véd az illetéktelen behatolások ellen.

MATCHCOLOR

Cu culorile armonizate ale ușilor de garaj secționate, ușilor de intrare, ușilor secundare și ușilor din oțel, puteți crea o armonie perfectă de culori in casa dvs.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat