A ZSOZO professzionális minőségű saját gyártósorán állít elő napellenzőket, ahol a szakképzett munkatársak kiváló termékminőséget biztosítanak. A napellenzők, amelyeket ipari varrógépekkel készítenek, a spanyol GAVIOTA cég által szállított anyagokból készülnek, míg a szövet Olaszországból származik.

MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

A napellenző egy zárt alumíniumszerkezetű árnyékoló eszköz, amely akár 6 méter szélességig gyártható, a kinyúlás dőlésszöge állítható. A szerkezet felszerelhető a mennyezetre vagy a falra.

SZÁMOS TERÜLETEN ALKALMAZHATÓ

A visszahúzható vászon vízálló (impregnált) anyagból készül, és a víztaszító tulajdonságainak köszönhetően nem ázik át. Ez teszi ideális választássá különféle helyszínekre, mint például magánházak teraszaira, irodákba, kávézókba és éttermekbe.

INTELLIGENS VEZÉRLÉS

A napellenző rendelhető kézi működtetéssel, de igény szerint motorizált változatban is. A motoros működtetés esetén egyszerű kapcsolóval, távirányítóval, sőt akár hangvezérléssel is irányítható. A SOMFY Tahoma® intelligens otthon rendszerrel a termék integrálódik az otthonunkba, és a SOMFY saját mobilalkalmazásán keresztül vezérelhető.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat