A redőnyüket a ZSOZO saját professzionális gyártósorán állítja elő, képzett munkatársak felügyelete mellett. Az alapanyagot már több éve az ALUPROF biztosítja Lengyelországból.

Védelem és kényelem

APPARENT redőny

Az APPARENT redőnyök alkalmazási spektruma széles körű, amelyeket általában külső felületre szerelt redőnyként ismernek. Ezek egyaránt megfelelők régi és új épületekhez. Minden típusú ablakra telepíthetők az épület homlokzatának befejezése után.

Modern és tartós

DISCRETE redőny

A DISCRETE redőnyök alkalmazási spektruma széles, amelyeket általában vakolható redőnyként ismernek. Ezt a modellt közvetlenül az ablak beépítése után lehet felszerelni, ezt követően lehet véglegesíteni a homlokzatot.

Tartós design

CASETTE redőny

A CASETTE típusú redőnyök, amelyeket általában ráépíthető külső redőnyként ismernek, széles körű alkalmazást kínálnak. A dizájnjuknak köszönhetően különleges körülmények között is használhatók, például régi, történelmi épületek ablakainak felújításakor. Ezeket általában az építkezés, felújítás vagy az épület szigetelése során szokták felszerelni.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat