A szélfalak elsősorban magánlakások vagy éttermek teraszaira ajánlottak. A teraszok és erkélyek elé leeresztve védelmet nyújtanak a kellemetlen széllökések és az kedvezőtlen időjárási körülmények ellen.

ÁTLÁTSZÓ ANYAGGAL IS RENDELHETŐ

A transzparens anyagnak köszönhetően nem zavarja a kilátást és nem kelt zárt térérzetét használat közben. Ugyanakkor védelmet nyújt a pára, a szél és az eső ellen, így az időjárás nem korlátozza kedvenc teraszunk használatát.

STÍLUSOS MEGOLDÁS

A termék alumíniumból készül, és a szerkezeti elemeket igény szerint festhetik a kívánt színre. A szerelés lehetséges falra vagy keretre történő rögzítéssel is.

AZ OKOSOTTHON RÉSZE LEHET

A működtetés szempontjából választható kézi vagy motorizált vezérlés. A motorizált változat esetén rendelhető egyszerű kapcsolóval, távirányítóval vagy akár hangvezérléssel. A SOMFY Tahoma® intelligens otthon rendszer segítségével a termék teljesen integrálódik otthonunkba, és a SOMFY saját mobilalkalmazásán keresztül vezérelhető.

SAJÁT GYÁRTÁS, GYORS SZERELÉS

A termék gyártása a ZSOZO saját professzionális gyártósorán zajlik, ahol a területen képzett munkatársak dolgoznak. Az alapanyagot a spanyolországi Gaviota cég szállítja.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat