A ZSOZO magas színvonalú szakmai termelővonalán gyártja a rovarhálókat, ahol a specializált munkatársak biztosítják a termékek kiváló minőségét. A szerkezeti anyagokat évek óta a megbízható lengyel ALUPROF cég szállítja. A rovarhálók nem csak megakadályozzák a nem kívánt rovarok bejutását, hanem lehetővé teszik a lakás teljes szellőztetését is. Legyen szó ajtókról vagy ablakokról, termékeink mindig kiváló választást jelentenek.

PLISSE SZÚNYOGHÁLÓ

Ez a termék könnyen használható, oldalra tolással nyitható. Tervezése révén zárt állapotban kis helyet foglal, és védve van a külső tényezőkkel szemben. Nyitott állapotban a „redős” kialakítás miatt könnyen észrevehető, így csökkenti annak kockázatát, hogy valaki áthaladjon rajta. Ajánljuk, hogy elsősorban az ajtó külső felületére szereljék fel, de szükség esetén keretbe is beépíthető.

ROLO SZÚNYOGHÁLÓ

A rovarháló egy 45x45 mm méretű kazettában elhelyezett tengelyre tekeredik fel. Elérhető egy integrált fékmechanizmussal is, amely megakadályozza a háló hirtelen felhúzódását. A hálót két szűk "U" alakú profil feszíti ki, amelyek belsejében egy speciális kefe található a légáramlat okozta elmozdulás megakadályozására. Az alsó rögzítés történhet fix horoggal vagy "klikk-klakk" rendszerrel.

PUCK SZÚNYOGHÁLÓ

A PUCK típusú rovarhálónk esetében a üvegszálas háló egy alumínium keretbe van szerelve. Ennél a terméknél nincs szükség rögzítőcsavarok használatára, mivel a keretet az ablakkeretben egy "korong" segítségével szorítják meg. Bizonyos esetekben az adott telepítési hely sajátosságai másfajta szerelési módszereket tehetnek szükségessé az ablak típusától függően, és néha szükség lehet csavarok használatára is.

OPEN DOOR SZÚNYOGHÁLÓ

Az OPEN DOOR típusú rovarhálóknál egyedi méretre készített alumínium profilból álló ajtókeretet építünk, amelybe egy speciális technikával feszítjük be az üvegszálas hálót. Az elkészült ajtókeret egyik oldalára alumínium vagy műanyag zsanért szerelünk az ajtó nyitásának és zárásának lehetővé tétele érdekében. Ez a termék elsősorban ajtókhoz ajánlott. Könnyű használata és egyszerű designja tartós, magas minőségű megoldást nyújt a felhasználóknak.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat