A HÖRMANN minősége nemcsak megbízhatóságban és hosszú élettartamban mutatkozik meg, hanem az általunk kínált széles termékválasztékban is, mint például ipari szekcionált kapuk, ipari gyorskapuk, rakodási rámpák, redőnykapuk és ipari biztonsági rácsok, valamint tűzálló tolókapuk. A 30 éves tapasztalatunk megerősíti ezt a minőséget, és biztosítja a tökéletes megoldásokat az ipari igények kiszolgálására.

SZEKCIONÁLT IPARI GARÁZSKAPU

Az ipari szekcionált kapu helytakarékos kapurendszerének és a többféle sínvezetésnek köszönhetően minden ipari létesítményhez képes illeszkedni. Teljesen személyre szabott megoldásokat kínálunk, a kényelmes átjárást nyújtó személybejáró ajtóval ellátott, küszöbnélküli kapuktól a karcálló Duratec üvegezésű kapukig.

IPARI GYORSKAPU

Az ipari gyorskapuk nevükből adódóan gyorsan, nagy sebességgel nyílnak fel és csukódnak le, ezáltal nagyon rövid nyitási és zárási időt biztosítanak. Ennek köszönhetően a hideg, a meleg, esetleg a por vagy a füst, nem jut át egyik övezetből a másikba.

RAKODÓ RÁMPÁK

Kínálatunkban többféle rakodóállás megtalálható, amelyek biztosítják a súrlódásmentes be-és kirakodást. Forgalmazunk rámpakiegyenlítőket, tömítőket és előzsilipeket is egyaránt.

IPARI REDŐNYKAPU ÉS VÉDŐRÁCS

Az ipari redőnykapu és védőrács széleskörűen alkalmazható, gazdaságos megoldást nyújt sokak számára, szerelhető a helyigénynek megfelelően a nyílás külső vagy belső síkjára egyaránt.

TŰZGÁTLÓ TOLÓKAPU

A tűzgátló tolókapu, amellett, hogy közönséges térelválasztóként használható, vész esetén megakadályozza a tűz továbbterjedését két nagyobb térrész között. A szerkezeti anyagok úgy vannak kiválasztva, hogy azok maximálisan megfeleljenek a szigorú tűzvédelmi szabályoknak

SOROMPÓK

A Hörmann forgalomirányító rendszerei könnyen telepíthetők és karbantarthatók, mivel az összes alkatrész és kiegészítő a sorompó házába szerelhető, ami jelentősen csökkenti a karbantartási és szolgáltatási költségeket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat