A ZSOZO hivatalosan képviseli a HELLA Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH-t Romániában, kínálva az ügyfelek számára a vállalat termékeit és szolgáltatásait. Mint hivatalos partner, a ZSOZO gyors rendelési feldolgozást és hatékony alkatrészellátást biztosít, így gyors reagálást tud nyújtani bármilyen hiba vagy károsodás esetén.

STÍLUSOS ÉS HASZNOS

A modern építészet és homlokzatok tervezésében a pergolák számtalan színe és formája igazi látványossággá teszi őket. Ezek az árnyékolók nagy ablakfelületeket védnek a napfénytől, ezzel biztosítva kellemes hőmérsékletet még a nyári hőségben is.

ENERGETIKAI HATÉKONYSÁG

Az egyik fő előnye az alacsony energiafogyasztás, ami gazdaságosabb választássá teszi a forró nyári napokon, különösen összehasonlítva a légkondicionáló rendszerek folyamatos használatával.

INTELLIGENS VEZÉRLÉS

Kezelés szempontjából kézi vagy motorizált működtetés választható. A motorizált változat esetén egyszerű kapcsolóval, távirányítóval, sőt akár hangvezérléssel is irányítható. A SOMFY Tahoma® intelligens otthon rendszerrel a termék teljes mértékben integrálható otthonunkba, és a SOMFY saját mobilalkalmazásán keresztül vezérelhető.

SZÁMOS FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉG

Ez a termék rendkívül sokoldalú és számos esetben használható. Tökéletes választás lakásokba, ahol kényelmes környezetet teremt. Ideális irodaházakba is, ahol a megfelelő fényviszonyok létfontosságúak. Nagyszerűen alkalmazható ipari csarnokok árnyékolására is, biztosítva a zavartalan tevékenységek folytatását. A termék minden környezetben kielégíti a felhasználói igényeket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat