A ZSOZO a csúcskategóriás bioklimatikus pergolák hivatalos forgalmazójaként is ügyfelei rendelkezésére áll.

NAPELLENZÉS ÉS HŰTÉS

A forgatható lamellák védelmet nyújtanak a napsugarak ellen, miközben szabad légáramlást biztosítanak. Ez a bioklima, vagy a bioklimatikus hatás, amely lehetővé teszi a hőmérséklet természetes szabályozását és növeli a kültéri terek kényelmét.

TEXTIL NÉLKÜLI MEGOLDÁS

A tetőszerkezet mozgatható alumínium lamellákból áll, amelyek 0° és 140° között forgathatóak. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, így természetes hűtést biztosít a fedett területen. A működtetése motorral történik.

MINDENT KIELÉGÍTŐ MÉRETHATÁROK

A szélesség 200 - 450 cm között választható, a hosszúság pedig 200 - 800 cm között. Többet is egymás mellé lehet helyezni, így gyakorlatilag végtelenül bővíthetőek, tökéletes megoldást nyújtva még a nagyobb teraszokhoz vagy kertekhez is. A moduláris tervezésnek köszönhetően ezek a pergolák könnyen alkalmazkodnak a különböző méretű és alakú kültéri terekhez, biztosítva a szükséges védelmet és a kívánt stílust.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat