ZSOZO produce rulourile interioare pe propria linie de producție de înaltă calitate profesională, unde angajații specializați asigură calitatea excelentă a produselor. Rulourile nu doar că îmbunătățesc estetica casei dvs., dar cu funcțiile lor practice contribuie și la confort, fie că este vorba de operare manuală sau motorizată. În plus, sunt disponibile într-o gamă largă de culori și pot fi montate în mai multe moduri, fie pe fereastră, pe perete sau pe tavan.

JALUZELE ORIZONTALE DIN LEMN

Jaluzelele orizontale din lemn constituie componente clasice și în permanentă evoluție a gamei noastre de produse, rezultate din îmbinarea stilului retro cu nevoile moderne. Lamele subțiri din lemn ale jaluzelelor noastre orizontale din lemn sunt disponibile în mai multe dimensiuni, de la 25 la 50 mm. Produsul este și astăzi foarte popular, deoarece îi conferă locuinței un design bine definit.

ROLETE INTERIOARE DAY & NIGHT

Roletele Day & Night sunt recomandate în primul rând pentru umbrirea unor suprafețe mai mari cu geamuri, dar arată foarte bine și pe ferestre individuale. Pot fi montate pe fereastră, pe perete sau pe tavan și sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Sunt disponibile cu toc  SEMI-CASETTE oferind protecție frontală, ori cu toc  CASETTE, complet închise.

ROLETE INTERIOARE PLISSE

Recomandăm roletele  noastre PLISSE atât pentru ferestre simple, cât și pentru ferestre de mansardă, montate între cercevea. Datorită designului special, produsul este reglabil în mai multe poziții fixe, ceea ce facilitează atât controlul cantității de lumină admise, cât și al gradului de vizibilitate.

PERDELE VERTICALE

Perdelele  verticale pot fi utilizate atât pentru umbrirea, cât și pentru decorarea birourilor și locuințelor particulare. Lățimea unei lamele este de 127 mm sau 89 mm. Lamelele sunt dispuse pe verticală, tensionate de o greutate în partea inferioară. Produsul poate fi fabricat într-o gamă largă de lățimi și înălțimi, după cum este necesar.

ROLETE INTERIOARE

Roletă poate fi un element discret al spațiului interior, care asigură umbrire și intimitate. Acesta poate fi montat pe fereastră, pe perete sau pe tavan și este disponibil într-o gamă largă de culori. Unul dintre principalele sale avantaje este faptul că dispune de excelente proprietăți de umbrire, dar încape într-un spațiu mic, chiar și în spatele perdelei. În plus, aduce o notă decorativă și este ușor de utilizat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact