• CONSILIERE PROFESIONALĂ

  Colegii noștri oferă consultanță fie personal, fie online. Ascultăm și evaluăm nevoile dumneavoastră, informându-vă despre soluții. Consultanța și evaluarea sunt gratuite în toată țara.

  Pentru întrebări, sunați la: +40 740 800 804 sau email: office@zsozo.ro.

 • OFERTARE PERSONALIZATĂ

  După consultanță, vă oferim o propunere personalizată cu preț și servicii conexe. Oferta, valabilă 30 de zile, poate fi ajustată datorită fluctuațiilor economice. Lucrăm cu echipe proprii de montaj în toată țara, iar oferta cuprinde costuri de livrare și montaj. La acceptare, se semnează un contract și, după plata avansului, începe producția. Garanția produselor poate ajunge până la 10 ani, respectând normele legale.

 • MĂSURĂTORI ȘI VERIFICARE LOCAȚIE MONTAJ

  Oferim servicii adiționale pentru proiecte mari. După ce clientul confirmă pregătirea locației, efectuăm o inspecție gratuită. Specialiștii noștri verifică locul și oferă instrucțiuni pentru montaj optim. La cerere, colaborăm și cu terții implicați în proiect.

 • SERVICE ȘI MENTENANȚĂ

  Oferim contracte de service și întreținere pentru a preveni defecțiunile. La comandă, garanția poate fi extinsă cu serviciul nostru de mentenanță. Oferim contracte de întreținere pentru toate produsele noastre, industriale sau private. La cerere, asigurăm intervenții rapide în țară: imediat, în 24, 48 sau 72 de ore.

1 of 4

Contact