Confort sub soare

PARASOLARE

Parasolarul protejează împotriva razelor UV și ploilor neașteptate, asigurând confort pe terasă. Ideal pentru locuințe și spații comerciale.

Descoperă oferta noastră

design inovativ

PERGOLĂ BIOCLIMATICĂ

Aceste structuri se adaptează automat la condițiile meteorologice, reglează lumina soarelui și ventilația, creând astfel un microclimat optim. Sunt realizate din materiale durabile și au un design modern care se integrează în mediul înconjurător și crește valoarea proprietății.

Descoperă oferta noastră

Modern și durabil

RULOURI EXTERIOARE

Rulourile exterioare asigură o izolare termică și fonică excelentă. Protejează casa împotriva intemperiilor și a razelor UV. Disponibil într-o gamă largă de culori și accesorii.

Descoperă oferta noastră

Controlul luminii interioare

UMBRIRE INTERIOARĂ

Soluțiile de umbrire interioară sunt discrete, pot fi montate în mai multe moduri și sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Oferă o umbrire excelentă, ocupând puțin spațiu. Decorează locuința și sunt ușor de folosit.

Descoperă oferta noastră

Protecție împotriva insectelor

PLASE CONTRA INSECTELOR

Bucură-te de aer proaspăt fără întreruperi! Cu plasele noastre împotriva insectelor, insectele rămân afară, în timp ce te odihnești liniștit. Alege protecția de calitate pentru casa ta!

Descoperă oferta noastră

Umbrire cu stil

STORURI EXTERIOARE

Storurile, cunoscute și sub numele de sisteme de umbrire exterioare lamelare, pot fi utilizate pentru umbrirea locuințelor private, a clădirilor de birouri sau a halelor industriale.

Descoperă oferta noastră

Design Performant

PARASOLARE TEXTILE DE FAȚADĂ

Reînnoirea seriei de parasolare verticale HELLA urmează tendința sistemelor de mare dimensiune cu funcționare laterală.

Descoperă oferta noastră

Calitate în fiecare zi

UȘI DE GARAJ

Maximizează eficiența energetică și securitatea! Ușile noastre de garaj Hörmann sunt echipate cu tehnologie inovatoare și izolație termică excelentă. Alege liderul industriei pentru durabilitate și performanță!

Descoperă oferta noastră

Vântul nu e o problemă

CORTINE DE VÂNT

Aceste structuri reduc intensitatea vântului, crescând astfel utilizabilitatea teraselor și grădinilor. Cu designul lor modern și estetic, nu sunt doar funcționale, ci servesc și ca elemente decorative.

Descoperă oferta noastră

Performanță maximizată

PRODUSE INDUSTRIALE

Calitatea HÖRMANN garantează fiabilitatea și durabilitatea. Aceasta este consolidată de cei peste 30 de ani de experiență al ZSOZO SRL. Astfel, putem asigura calitatea perfectă.

Descoperă oferta noastră

Acesta este prezentul

SMART HOME

De ce să nu supraveghem casa și de la distanță? Casa inteligentă este soluția perfectă pentru a stinge o lumină uitată sau pentru a coborî ruloul într-o zi ploioasă și cu vânt, furtună neașteptată, pentru protejarea locuinței până când ne întoarcem acasă.

Descoperă oferta noastră