ZSOZO produce parasolare pe propria linie de producție de înaltă calitate profesională, unde angajații specializați asigură o calitate excelentă a produselor. Umbrelele de soare, realizate cu mașini de cusut industriale, au materiale furnizate de compania spaniolă GAVIOTA, în timp ce țesătura este importată din Italia.

ALEGERE DE ÎNCREDERE

Parasolarul este un dispozitiv de umbrire cu structură închisă din aluminiu, care poate fi fabricat până la o lățime de 6 metri, unghiul de înclinare al extinderii fiind ajustabil. Structura poate fi montată atât pe tavan, cât și pe perete; în metal, lemn sau beton.

APLICABIL ÎN MULTIPLE DOMENII

Pânza retractabilă este fabricată dintr-un material impermeabil (impregnat), iar datorită proprietăților sale de respingere a apei, nu se udă. Este o alegere potrivită pentru terasele caselor particulare, birourilor, cafenelelor și restaurantelor.

CONTROL INTELIGENT

Umbrela poate fi comandată cu operare manuală, dar și cu motor, la cerere. În cazul funcționării motorizate, poate fi comandată cu un întrerupător simplu, cu telecomandă sau chiar cu control vocal. Cu sistemul inteligent de casă SOMFY Tahoma®, produsul poate deveni o parte integrantă a casei noastre, controlul acestuia fiind realizat prin aplicația mobilă proprie SOMFY.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact