Rulourile APPARENT sunt fabricate pe linia de producție profesională proprie a S.C. ZSOZO S.R.L., sub supravegherea unor angajați calificați, materia primă fiind furnizată de ALUPROF din Polonia de mai mulți ani.

Intimitate și confort

Rulou APPARENT

Gama de aplicații a rulourilor APPARENT, cunoscute în general sub denumirea de rulouri exterioare aplicate, acoperă un spectru larg. Acestea sunt potrivite pentru clădiri vechi și noi deopotrivă. Pot fi instalate pe toate tipurile de ferestre după finisarea fațadei clădirii.

Modern și durabil.

Rulou DISCRETE

Gama de aplicații a rulourilor DISCRETE, cunoscute în general sub denumirea de rulouri tencuibile, acoperă un spectru larg. Acest model poate fi montat imediat după instalarea ferestrei, după care fațada clădirii poate fi finisată.

Design rezistent la intemperii

Rulou CASETTE

Rulourile de tip CASETTE, cunoscute sub denumirea de rulouri exterioare suprapuse, dispun de o gamă largă de aplicații, iar datorită designului lor, pot fi utilizate și în condiții speciale, de exemplu, la renovarea ferestrelor unor clădiri vechi, antice. Acestea sunt de obicei instalate în timpul construcției, renovării sau izolării unei clădiri.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact