ZSOZO produce plasele contra insectelor pe propria linie de producție de înaltă calitate profesională, unde angajații specializați asigură calitatea excelentă a produselor. Materialele pentru structură sunt furnizate de mulți ani de compania poloneză de încredere ALUPROF. Plasele contra insectelor nu doar că previn intrarea insectelor nedorite, dar permit și o ventilație completă a locuinței. Fie că este vorba de uși sau ferestre, produsele noastre reprezintă întotdeauna o alegere excelentă. Manipularea produsului se face simplu, manual.

PLASE CONTRA INSECTELOR PLISSE

Este ușor de utilizat, poate fi deschisă prin împingerea într-o parte. Datorită designului său, în stare închisă plasa încape într-un spațiu mic și este protejat de orice factori externi. Când este deschisă, designul „plisat” o face ușor de detectat, minimizând astfel riscul ca cineva să treacă prin ea. Recomandăm ca aceasta să fie instalată de preferință pe planul exterior al ușii, dar poate fi montată și într-un cadru, dacă este necesar.

PLASE CONTRA INSECTELOR ROLO

Plasa   se înfășoară pe un ax poziționat într-o casetă de 45x45 mm. Este disponibilă și cu un mecanism de frânare integrat pentru a preveni ridicarea bruscă. Plasa este ținută întinsă de două profile înguste în formă de "U" cu o perie specială în interior pentru a preveni deplasarea cauzată de curentul de aer. Fixarea în partea inferioară a produsului poate fi realizată fie cu un cârlig fix, fie cu un sistem "click-clack".

PLASE CONTRA INSECTELOR PUCK

În cazul plasei noastre PUCK, plasa din fibră de sticlă este montată într-un cadru din aluminiu. Pentru acest produs nu se utilizează niciun șurub de fixare, deoarece se strânge în cadrul de la fereastră cu ajutorul unui "disc". În unele cazuri particularitățile locului de instalare pot impune alte metode de montare, în funcție de tipul de fereastră, iar uneori este posibil să fie nevoie de utilizarea de șuruburi.

PLASE CONTRA INSECTELOR OPEN DOOR

În cazul plaselor  OPEN DOOR construim un cadru de ușă adaptat din profil de aluminiu, în care întindem plasa  din fibră de sticlă utilizând o tehnică specială. Pe o latură a cadrului de ușă realizat atașăm fie o balama din aluminiu, fie una din plastic, după caz, pentru a permite deschiderea și închiderea. Acest produs este recomandat în primul rând pentru uși. Ușurința de utilizare și designul simplu le oferă utilizatorilor o soluție durabilă și de înaltă calitate.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact