ZSOZO se află la dispoziția clienților săi ca distribuitor oficial al pergolelor bioclimatice de top. Relația noastră strânsă cu un furnizor de renume asigură că orice comandă poate fi procesată rapid, iar în cazul unei defecțiuni sau deteriorări, piesele de schimb sunt disponibile pentru livrare în cel mai scurt timp posibil.

PROTECȚIE SOLARĂ ȘI RĂCIRE

Lamela rotative protejează împotriva razelor solare, în timp ce asigură un flux liber de aer. Aceasta este bioclima, sau efectul bioclimatic, care permite reglarea naturală a căldurii și crește confortul spațiilor exterioare.

SOLUȚIE FĂRĂ TEXTIL

Structura acoperișului este compusă din lamele de aluminiu mobile, care pot fi rotite între un unghi de 0° și 140°. În poziție deschisă, permite circulația liberă a aerului, oferind astfel o răcire naturală a zonei acoperite. Funcționarea se face cu un motor liniar de joasă tensiune.

DIMENSIUNI CARE SATISFAC TOATE NEVOILE

Lățimea poate fi ajustată între 200 - 450 cm și proiecția între 200 - 800 cm, ceea ce permite adaptarea precisă la cerințele dumneavoastră. Se pot plasa mai multe unul lângă altul, astfel încât să se poată extinde practic la infinit, oferind soluția perfectă chiar și pentru terase sau grădini mai mari. Datorită designului modular, aceste pergole se adaptează ușor la spații exterioare de diferite dimensiuni și forme, asigurând protecția necesară și stilul dorit.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact