A Somfy kiváló minőségű termékeivel lehetősége nyílik egy olyan intelligens otthon kialakítására, amely személyre szabottan felel meg az Ön egyedi igényeinek, és túllép a hétköznapi rutinokon. Az okos hőmérsékletszabályozás, az intelligens világítás vagy az automatizált redőnyök nemcsak jelentősen megkönnyítik a mindennapi életet, hanem az okos otthonok energiafogyasztását is kiváló szintre emelik.

SZÁMUNKRA AZ ÖN KÉNYELME A LEGFONTOSABB

Az intelligens otthon automatizált eszközei gondoskodnak Ön és családja kényelméről, még akkor is, ha az időjárás vagy más külső tényezők nem kedvezőek. A legjobb intelligens otthon rendszerekkel valódi társat találhat otthonában!

ALEXA ÉS MÁSOK...

A Somfy TaHoma® segítségével könnyedén összekötheti a redőnyöket, rolókat, napellenzőket és sok más kiegészítőt a hordozható intelligens eszközökkel vagy harmadik fél által nyújtott intelligens otthoni szolgáltatásokkal, mint például az Amazon Alexa, Google Home, IFTTT és mások...

Button label

KOMPATIBILITÁS

A SMARTHOME rendszer kompatibilis az összes Somfy rádiós termékkel (RTS, io-Homecontrol), riasztórendszerekkel és más csatlakoztatott eszközökkel (termosztátok, kamerák, zárak). Ha otthonában vezetékes eszközök vannak, ezek a Somfy rádiós mikromoduljainak segítségével válnak kompatibilissé.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tegyek ha nem tudom kiválasztani a számomra megfelelő terméket?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik termék a legmegfelelőbb számodra, vagy bármilyen más kérdésed van, szakértő kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Kapcsolatba léphetsz velük a weboldal "KAPCSOLAT" szekciójában, e-mailt küldhetsz az office@zsozo.ro címre vagy hívhatsz a +4 0740 800 804 telefonszámon.

Csak az interneten keresztül vásárolhatok a ZSOZO-tól?

Természetesen nem csak online lehet megrendelni termékeinket. Bár sok termékünk elérhető az interneten, ha kétségeid vannak a termék vagy a megfelelő méret kiválasztásával kapcsolatban, kollégáink kiszállnak a helyszínre. Professzionális tanácsadást nyújtanak, és pontos és helyes mérést végeznek.

A ZSOZO ipari projekteket kivitelezését is vállalja?

A ZSOZO vállalja nagyobb ipari projektek megvalósítását. Ha bonyolult kivitelezési feladat előtt állsz, fordulj hozzánk. Szakértőink minden lépésben támogatnak téged, a precíz tanácsadástól a magas minőségű telepítésig. Biztosítjuk, hogy projektje minden szempontból sikeres legyen.

Kapcsolat