Cu produsele de calitate premium de la Somfy, puteți crea o casă inteligentă - adaptată nevoilor dvs. personale - care depășește practicile zilnice. Reglarea temperaturii, iluminatul inteligent sau jaluzelele automate nu doar că vă ușurează semnificativ viața de zi cu zi, dar plasează și consumul de energie al caselor inteligente într-o poziție admirabilă.

CONFORTUL DVS. ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ

Dispozitivele automate ale unei case inteligente se ocupă de confortul dvs. și al familiei dvs., chiar și atunci când vremea sau alți factori externi nu sunt favorabili. Cu cele mai bune sisteme de casă inteligentă, puteți găsi un adevărat partener în casa dvs.!

ALEXA ȘI CEILALȚI...

Prin Somfy TaHoma®, conectați cu ușurință jaluzelele, rulourile, marchizele și multe altele la dispozitivele inteligente portabile sau la servicii terțe pentru casa inteligentă, cum ar fi Amazon Alexa, Google Home, IFTTT și altele.

Button label

COMPATIBILITATE

Sistemul SMARTHOME este compatibil cu toate produsele radio Somfy (RTS, io-Homecontrol), sistemele de alarmă și cu alte dispozitive conectate (termostate, camere, încuietori). Dacă în casa dvs. există dispozitive cu fir, acestea pot deveni compatibile cu ajutorul micro-modulilor radio Somfy.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce faci dacă nu știi ce produs să alegi?

Dacă nu ești sigur care produs este cel mai potrivit pentru tine sau ai orice altă întrebare, colegii noștri experți sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta. Poți lua legătura cu ei prin secțiunea "CONTACT" de pe site, trimițând un e-mail la adresa office@zsozo.ro sau sunând la numărul +4 0740 800 804.

Pot comanda produse doar de pe internet?

Desigur, nu trebuie să comandați produsele noastre doar online. Deși multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe internet, dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea produsului sau a dimensiunii potrivite, colegii noștri se vor deplasa la locație. Ei vă vor oferi consultanță profesională și vor efectua o măsurare corectă și precisă.

Realizează ZSOZO și proiecte industriale?

ZSOZO preia realizarea proiectelor industriale de anvergură. Dacă te afli în fața unei sarcini complexe de execuție, apelează la noi. Experții noștri te susțin în fiecare etapă, de la consultanță precisă până la instalare de înaltă calitate. Ne asigurăm că proiectul tău este un succes din toate punctele de vedere.

Contact